Bruschetta

I dag gjorde vi en fantastisk god bruschetta!
Och hemligheten varför den blev så god måste vara goda råvaror.
Välj ett gott surdegsbröd. Vi tog levain.
Goda och smakrika tomater. Vi tog romaticatomater coctail
Olivolja av god kvalite.Vi har hittat ett fantastiskt god olivolja från Italien som har fått pris i år, det är dyrt men värt pengarna för man använder det ju mest som smaksättning.
En god mozzarella ost.Vi tog buffelmozzarella.
Så här gjorde vi för fyra personer:
4 Skivor levainbröd
1 Vitlöksklyfta
1 Paket romantica coctailtomater
1/2 Röd lök
1 Buffelmozzarella ost
God olivolja
Gnid in brödskivorna i olivolja och stek i stekpanna så att de får en stekyta.
Ta upp bröden och gnid in bröden med vitlöksklyftan så att de tar smak.
Skär tomaterna i mindre bitar och blanda i rödlöken som skurits i små månar.
Droppa i lite god olivolja, salta och svartpeppra. Låt dra en stund.
Lägg på tomatblandningen och dra isär bitar av buffelbozzarellan och lägg på, dekorera med Basilika.