Parmensanpanerad kycklingfilé

Äntligen fredag!
Parmensanpanerad kycklingfilé är så himla gott, passar perfekt en dag som idag!
Man skivar bara kycklingfiléer i lite tunnare skivor och panerar dem i ägg och riven god parmensanost.
Till detta kokar man en god tomatsås, tomatkross i burk av god kvalité samt kokt ris.
Parmensanpanerad kycklingfilé:
900 gr Kycklingfilé
2 ägg stora
3-4 dl parmensanost, riven av god kvalité
vitpeppar
Tomatsås:
2 burkar krossade tomater alternativt coctailtomater på burk av god kvalité
1 buljongtärning höns eller grönsak
2 vitlökar pressade
1 msk torkad timjan
chiliflan efter behov
Salt och peppar efter behov
1 knivsudd socker
Kokt ris
Stek de panerade kycklingfiléerna i en teflonstekpanna.
Koka ihop tomatsåsen.
Koka ris.
Svårare än så är det inte men det blir jättegott tillsammans med ett italienskt rött vin.