Tacopaj

Gott och behändig att göra en riktigt god tacopaj med en krispig sallad till.
Pajdeg:
150 gr smör
3 dl mjöl
2 msk kallt vatten
800 gr köttfärs
2 st påsar tacokrydda
1 burk passerade tomater ( istället för vatten)
3 st färska tomater till garnering
God smakrik ost till garnering
Knåda ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform låt vila ca 30 minuter i kylskåp.
förgrädda pajskalet i ugn på 200 grader tills den får färg ca 15 minuter.
Bryn köttfärsen i en stekpanna, häll på tacokryddan, sedan passerade tomater.
Häll köttfärsblandningen i det förgräddade pajskalet, garnera med färska tomatskivor och ostskivor ovanpå.
grädda i ugn på 175 grader tills den är varm och osten har smällt.
servera med en fräsch och krispig sallad.