Elins kycklingfilé
Elins kycklingsfié gratineras med creme fraiche och västerbottenost, det blir hur gott som helst tillsammans med pressad potatis. Den här rätten har vi gjort många gånger.
Tack Elin!

4 st kycklingsfilé
2 - 2 1/2 st hönsbuljongtärningar
100 gr riven västerbottenost
1 tsk paprika pulver
2 krm svartpeppar mald
4 dl creme fraiche (den feta)
Lägg filéerna i en smort ungsfast form.
Krydda med svartpeppar och paprikapulver (salt behövs ej).
Smula över buljongtärningarna.
Strö över den rivna västerbottenosten så att det täcker filéerna.
Häll på creme fraichen över filéerna (rör om creme fraichen lite innan så att den blir lite mer rinnig).
Ställ in formen i ugnen ca 45-60 minuter, 225 grader.
Det kan behövas läggas på ugnsfolie efter ett tag för att inte bränna eller så att det inte blir torrt.