Budapestrulle
I dag har jag gjort en budapestrulle för första gången. Det är något jag har tänkt på länge, det får bli ett första försök som kanske måste utvärderas.

6 st äggvitor
2 1/2 strösocker
1 1/2 dl rostade hasselnötter
50 gr marsanpulver, kallrörd
Fyllning:
4 dl vispgrädde
Valfri fyllning, jag tog en konservburk med mandariner och en stor apelsin som jag fileade eftersom det inte är någon bärsäsong just nu.
Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget.
Blanda i marsanpulvret och hälften av de hackade nötterna.
Bred ut på en bakplåtsklädd plåt. Strö på resten av nötterna och grädda i 20 minuter på 175 grader.
Låt svalna och stjälp upp på papper. Vispa grädden blanda i valfri fyllning, bred på över botten.
rulla ihop.
Garnera om man vill.