Ruccolapaj med soltorkade tomater

Enkel och god fredagsmiddag!
Paj:
2 1/2 dl vetemjöl
75 gr smör
3/4 dl kvarg lätt
Fyllning:
4 st vitlöksklyftor
200 gr ruccola
150 gr soltorkade tomater
1 1/2 paket fetaost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl vispgrädde
2-3 ägg
1dl riven ost
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsägg kvarg och arbeta snabbt ihop degen.
Tryck ut degen i en pajform ca 24 cm i diameter. Nagga med en gaffel. Låt pajen vila i kylen ca 30 minuter.
Skala och skiva vitlöken, Skär salladen och tomaterna i grova bitar. Fräs vitlöken i smör i en stor stekpanna.
Rör i sallad och tomater i stekpannan. Krydda med salt och peppar.
Vispa ihop grädde och ägg.
Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter på 200 grader.
Lägg i grönsaksblandningen i pajskalet, strö över fetaostbitar, häll i äggstanningen och strö över gratängosten.
Grädda i nedre delen av ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.