Serranoskinka med färskost och friterad kapris
Galet god förrätt!

Smakerna passar så himla bra tillsammans.
De friterade kaprisen sätter pricken över i:et, och de får en helt annan smak.
Var inte rädd för att prova.
För 4 personer:
8 skivor Serranoskinka
100 gr Philadelphiaost
1 msk creme fraiche (34%)
1/2 Citron rivet skal
1 msk Citronsaft
1/2 dl Kapris
20 gr Rucola
1 msk honung
1 tsk vatten
Salt, svartpeppar
Balsamico
Olja till friteringen av kaprisen
Rör ihop Philadelphiaost, Creme fraiche, Citronskal, Citronsaft och salt, peppar.
Lägg ut Serranoskinka klicka ut krämen i ena änden och rulla ihop till rullar. Det blir 2 st rullar per portion.
Hetta upp olja i en liten kastrull.
Lägg i kaprisen och fritera några minuter eller tills den blir lite brun på ytan. Låt kaprisen rinna av på ett hushållspapper och strössla sedan över rullarna.
Rör ihop honung med ljummet vatten så att det löser sig, häll sedan honungsvattnet över rucolan. Lägg upp rullarna på en tallrik, lägg på lite rucola och droppa på lite balsamvinäger på rullarna.
Bon appetit!